مجموعه ما شما را به خرید بهترین برنج عنبر بو خوزستان دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

قرص برنج چیست ؟ 

آنچه در این مقاله می خوانید .....

قرص برنج چیست ؟علائم و عوارض قرص برنج پس از مصرف به چه صورت است ؟خودکشی با قرص برنجموارد مصرف و نکات ایمنی در مورد قرص های کشندهراه های درمان پس از مصرف
قرص برنج چیست
  • قرص برنج از جمله مواد خطرناک و سمی می باشد که برای از بین بردن آفات غلات از آن استفاده می شود . خودکشی با قرص برنج ، همانند مصرف سیانور بسیار زجرآور و دردناک می باشد .

    قرص برنج چیست ؟

    قرص برنج با اسم علمی ” فسفید آلومینیوم ” می باشد که این قرص از ترکیب با فسفید به صورن قرص های سه گرمی ساخته می شود و این قرص از نظر ظاهری به قرص های روان گردان (اکستازی) شباهت زیادی دارد . اما برای جلوگیری از مصرف این قرص ها ، شناخت ظاهر آن بسیار ضروری می باشد . رنگ این قرص خاکستری بوده و در بسته های ۱۰ تایی به فروش می رسد . استفاده یک عدد از قرص برنج که قادر است هزاران شته را از بین ببرد ، با بدن انسان چه خواهد کرد. مصرف یک ششم از قرص برنج نیز می تواند نتایج جبران ناپذیری به بار بیاورد .

    علائم و عوارض قرص برنج پس از مصرف به چه صورت است ؟

    ماده ی سمی موجود در قرص برنج جذب دستگاه گوارش شده و پس از حل شدن در مایعات بدن و رطوبت معده ، گاز خطرناک فسفین تولید می شود . سم کشنده ی این برنج بر روی سلول های بدن تاثیر بدی گذاشته و باعث آسیب رسیدن به اعضا و ارگان های حساس بدن مثل قلب و کلیه ها می شود و تنفس سلولی را نیز از بین می برد .بر اساس خاطره ی پزشک اورژانس ، مرگ بر اثر قرص برنج ، بسیار دردناک است به طوری که فرد عطش بسیار زیادی داشته و سوزش شدیدی در بدن خود احساس می کند . فرد مسموم تا لحظه ی مرگ هوشیار است زیرا این قرص بر روی سیستم اعصاب تاثیری ندارد و با توجه به اینکه گاز سمی فسفن در معده ی فرد مسموم آزاد می شود، آن فرد شاهد مرگ تدریجی خود خواهد بود .
    قرص برنج ظرف سه تا چهار ساعت سیستم قلبی و تنفسی فرد مسموم را دچار مشکل کرده و در نهایت موجب مرگ آن فرد می گردد . حتی در صورت استشمام کردن بوی این قرص ، مسمومیت ایجاد شده و تا زمانی که گاز سمی از بدن فرد خارج نشود ، خطرناک بوده و مرگ در پی خواهد داشت .
    فرد مسموم شده توسط قرص برنح ، دچار خستگی و کمبود اکسیژن است و بدن فرد کم کم رو به کبودی رفته و دچار خفگی سلولی خواهد شد . روند مسوم شدن فرد ، روند برگشت ناپذیر بوده و مسمومیت با قرص برنج برابر با مرگ می باشد .

    خودکشی با قرص برنج

    اکثر افراد بلافاصله پس از مصرف قرص برنج پشیمان می شوند اما افسوس که راه برگشتی وجود ندارد و این افراد با مرگی دلخراش جان خود را از دست می دهند .
    از سال ۱۳۹۲ واردات غیر قانونی قرص برنج به کشور متوقف و فروش آن نیز در عطاری ها ممنوع شده است اما با این حال دلالان مرگ آگاهانه یا نا آگاهانه در بازار ناصرخسرو پایتخت و یا برخی از عطاری ها و سوپرمارکت ها ، قرص برنج را با کمترین قیمت در اختیارتان قرار می دهند .
    بر اساس آمار پرشکی قانونی در سال ۱۳۹۳ ، ۲۳۹ نفر در کشور بر اثر مسمومیت با این نوع قرص جان خود را از دست دادند .
    بر طبق گزارش داده شده در سال ۱۳۹۳ ، به ترتیب ۹۹ نفر در تهران ، ۳۳ نفر در مازندران ،۲۹ نفر در گیلان ، و ۱۳ نفر در استان لرستان بر اثر مسمومیت قرص برنج ، جان خود را از دست داده اند. اگرچه تهران بر اساس این آمار در صدر جدول قرار دارد اما در شمال کشور به دلیل وجود شالیزار ها و مزارع برنج ، به نظر می رسد قرص های برنج بیشتر و راحت تر در اختیار مردم قرار بگیرد.

    موارد مصرف و نکات ایمنی در مورد قرص های کشنده

    این قرص از خود گاز فسفید تولید کرده و باعث مرگ جونده ها می شود .
    مسومیت با این قرص هم از راه تماس پوستی ، هم از راه استنشاق و هم به صورت خوراکی اتفاق می افتد .
    برای جلوگیری از پیدا شدن حشرات در آرد ، برنج ، حبوبات و … در انبار ها از این قرص استفاده می شود .
    اگر این قرص را داخل کیسه ی حبوبات می گذارید ، باید گونی را با کیسه ی نایلون کاملا بپوشانید و آن را در خارج از اتاق در هوای آزاد قرار دهید .
    بعد از قرار دادن قرص بین محصولات ، کسی نباید در اتاق های اطراف اتاق بخوابد .
    استفاده از این قرص ها فقط در صلاحیت تیم های کنترل و بهداشت مواد غذایی بوده و به هیچ عنوان افراد عادی نباید به این عمل اقدام نمایند .
    هنگام خارج کردن این قرص ها از محفظه باید حتما از دستکش های پلاستیکی استفاده شود .
    استفاده از این قرص های خطرناک به منظور مبارزه با آفات به هیج عنوان برای مصارف خانگی مجاز نیست و صرفا در انبار های مواد غذایی باید مصرف شود .
    قبل از به کار بردن این قرص در انبار ها حتما باید تمامی در و پنجره ها بسته شده باشد و تمامی شکاف های انبار با نایلون گرفته شود.

    راه های درمان پس از مصرف

    اگر فردی قرص برنج مصرف کرده باشد باید سریعا آن را به نزدیک ترین بیمارستان انتقال داد.
    دادن پتاسیم پرمنگنات یا جوش شیرین به فرد مسموم تنها راه پیش درمانی می باشد .
    است .
    استفاده از قرص ذغال فعال که برای درمان مواردی چون مصرف قرص برنج تولید شده نیز می تواند کمک کننده باشد زیرا با مصرف قرص زغال فعال ، مقدار زیادی از سم ناشی از قرص برنج جذب این قرص می شود .
    برای بهبود مصرف کننده ی این قرص گاهی اوقات از داروی بی کربنات سدیم نیز استفاده می شود که البته این کار نمی تواند کمک زیادی به فرد مسموم شده بکند .

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای
    مهوش نظرپور

    برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

    مشاوره و فروش

    مجموعه ما شما را به خرید بهترین برنج عنبر بو خوزستان دعوت می نماید.
    کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

    1

    یک پاسخ به “قرص برنج چیست ؟ ”

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تماس بگیرید